Annons
Annons
Kristianstad
Lämna feedback

The Steakhouse

À la carte

 • The Steakhouse hos Kyparn.se
 • Öppettider
  Sön-Mån:
  17:00 - --:--
  Tis-Fre:
  11:45 - 13:00
  17:00 - --:--
  Lör:
  16:00 - --:--
 • Kontakt

  044-120020

  Nya Boulevarden 6

  29131 Kristianstad

  Kontakta
 • Hitta hit
 • På webben

  Hemsida

  Facebook

Välkommen till The Steakhouse. Stället för alla köttälskare!
Vi har en bred och utvecklad meny som sätter grillat i fokus. Vi erbjuder dig som gäst att välja mellan olika storlekar på köttet och olika sideorders att köpa till. Kvalitén ...

Välkommen till The Steakhouse. Stället för alla köttälskare!
Vi har en bred och utvecklad meny som sätter grillat i fokus. Vi erbjuder dig som gäst att välja mellan olika storlekar på köttet och olika sideorders att köpa till. Kvalitén är något vi sätter väldigt högt samtidigt som vi håller oss till humana priser för alla målgrupper.

Med vår amerikanska steakhouse koncept med fokus på grillat kvalitéts kött samt hemmagjorda hamburgare.
Vi utvecklas ständigt, både när det gäller råvaror och service. Vi har utformat menyn för att den ska passa både stora som små och även alla plånböcker.

Med American steaks erbjuder vi det allra högsta kvalitén på köttet. Amerikanskt kött är känt över hela världen för sin mörhet, saftighet och smak. Ett utmärkt alternativ för dig som köttälskare. Här erbjuder vi också gästen deras rätt i olika storlekar som grillas efter deras önskemål.
Steakhouse burgers är en annan passion hos oss. Hemmagjorda med kärlek.
The Steakhouse rekommenderar alltid ett dryckesalternativ till våra gäster i menyn. Vin eller öl. Det som vi tycker passar bäst till.
Då vi har restaurang på två plan har vi möjlighet att servera allt från en romantisk middag till er som är ett större sällskap.
Du kommer garanterat trivas hos oss. Vi har en varm och avkopplande miljö som lätt blir en naturligt plats att träffas på.
Varmt välkomna att besöka oss!

Annons