Annons
Annons
Kristianstad
Lämna feedback

Kulturkvarterets Café & Bistro

À la carte

 • Kulturkvarterets Café & Bistro hos Kyparn.se
 • Öppettider
  Mån-Fre:
  11:00 - 16:00
 • Kontakt

  044-205888

  Kanalgatan 30

  29130 Kristianstad

  Kontakta
 • Hitta hit
 • Tjänster

  Avhämtning

 • På webben

  Hemsida

  Facebook

I Kulturkvarterets hjärta hittar du vårt Café & Bistro. Här finns en stor öppen café-del med härligt ljusinsläpp ifrån de stora takfönstren. I café-kilen som vetter ut mot kanalen och den grönskande skateparken kan du njuta av våra goda ...

I Kulturkvarterets hjärta hittar du vårt Café & Bistro. Här finns en stor öppen café-del med härligt ljusinsläpp ifrån de stora takfönstren. I café-kilen som vetter ut mot kanalen och den grönskande skateparken kan du njuta av våra goda luncher som vi serverar måndag-fredag. På vår cafémeny hittar du fräscha smörgåsar och matiga sallader, hembakade kakor och bakverk. De kvällar vi har öppet går det att beställa trevliga smårätter från vår bistromeny.

Är du intresserad av catering? Välkommen att kontakta oss för ett möte.. För lunch-catering, se lunchmenyn eller kontakta oss för förslag. Vi tar även emot både frukostseminarier och kvällsarrangemang. För att slippa köa i pausen, kom gärna i god tid innan föreställningen och boka det ni önskar dricka eller äta.

Kulturkvarteret Kristianstad är en attraktiv och levande mötesplats, angelägen för besökare i hela regionen. Här får publiken ta del av spännande kulturmöten och scenkonstupplevelser – en plats där man under avslappnade former kan kombinera kultur med mat och dryck. På Kulturkvarteret presenteras ett genrebrett utbud med bland annat konserter, familjeföreställningar, litteratur, teater, stand-up, föreläsningar och kulturluncher. Kulturkvarteret består av två konsertsalar (412 resp. 150 platser), bibliotek, Café & Bistro samt gemensam foajé och garderob. Musik i Syd har, på uppdrag av Kristianstads kommun, ansvar för verksamheten i Kulturkvarteret, i nära samarbete med Kultur & fritid/Stadsbiblioteket.

Välkommen!

Annons